Insignia е най-харесваната европейска кола под наем

2011-01-10 23:43:45

Opel е най-харесваната европейска кола под наем

• Opel получи Автомобилната интернет награда 2009 от AutoScout24
• Най-голямата обществена интернет награда в Европа
• 26то отличие за Opel Insignia в рамките на една година


Рюселсхайм. Opel  увеличи вече впечатляващата си колекция от трофеи, получавайки най-популярната обществена интернет награда в автомобилния сектор в Европа - Internet Auto Award 2009 от AutoScout24. Потребителите на интернет поставиха Insignia категорично на първото място в категорията “Най-харесвана европейска кола под наем”.
Карл-Петер Форстер, Председател на надзорния борд на Adam Opel GmbH, получи наградата, известна като “Carolina”, на официална церемония в Мюнхен. “Тази нова награда за Insignia доказва, че имаме правилното съотношение: спортен и елегантен дизайн, съчетан с иновативни технологии. Новата философия на Opel намира отзвук в отношението и на клиентите - вече продадохме над 150 000 автомобила Insignia в цяла Европа.”  Всеки водач би могъл да намали значително разхода на гориво на своя автомобил под наем, спазвайки само няколко основни правила.

   Първото правило е да се провежда редовна техническа поддръжка на автомобила в съответствие с предписанията на производителя. Следващото засяга само водачите на Insignia ecoFLEX и се състои в отчитане и спазване на съветите на индикатора за смяна на предавката. Визуалното изображение на препоръчаната предавка е разположено на дисплея в основния блок контролни прибори на арматурното табло между километража и скоростомера и подсеща водача да премине към по-висока предавка в случаите, когато управляващата електроника на двигателя счита, че така ще се намали разхода на гориво на вашата кола.